Visie:
Wij geloven dat je van het leven moet genieten

Missie: 
Met de leukste en unieke producten mensen laten genieten van hun geluk.

Doel:
Het grootste en uniekste attractieverhuur bedrijf van de wereld worden.

Onze Klanten:
tot onze klanten behoren o.a:Onze Gegevens: 

Adres:
Happy Rent
Gaasstraat 3A
6369 VA 
Simpelveld
Nederland


Contact:
0611085211
info@happyrent.eu
www.happyrent.eu / www.happy-rent.nl / www.happyrent.be 

KVK Maastricht: 14083173
BTW-NR: 1594.56.319.B01

Link Partners:
Abraham Verhuur in Nedeland
www.abrahamhuren.eu 
Sarah Verhuur in Nederland
www.sarah-huren.nl 
Kadotips voor iedereen
http://www.eenverjaardagskado.nl
Feestartikelen Tuf-Tuf
http://www.tuf-tuf.nl
http://www.dsm.comhttp://www.ups.comhttp://www.brand.nlhttp://www.enci.nlhttp://www.hszuyd.nlhttp://www.stayokay.nlhttp://www.zlsm.nlhttp://www.rest-beluga.commailto:info@happyrent.euhttp://www.happyrent.euhttp://www.happy-rent.nlhttp://www.happyrent.behttp://www.abrahamhuren.euhttp://www.sarah-huren.nlhttp://www.eenkadovoorabraham.nlhttp://www.tuf-tuf.nlshapeimage_1_link_8shapeimage_1_link_9shapeimage_1_link_10shapeimage_1_link_11shapeimage_1_link_12shapeimage_1_link_13shapeimage_1_link_14shapeimage_1_link_15
Happy Rent is een Attractieverhuur bedrijf dat de leukst, mooiste en vaak unieke attracties aanbied om mensen te laten genieten van hun geluk. Happy Rent is verhuur met een glimlach, en wenst de mens vooral veel plezier! Happy Rent is de snelst groeiende attractie verhuurder in de euregio, door de unieke aanpak en bedrijfsvoering laat happy rent steeds meer mensen genieten van hun geluk. Een organisatie waar plezier voorop staat, niet alleen voor onze klanten maar ook voor ons bedrijf! 
We doen het omdat we het leuk vinden, en omdat we andere mensen er blij mee maken. Wat we doen doen we goed en op een manier die zo leuk mogelijk is. Happy Rent werkt enkel met professionele materialen, die niet alleen zo leuk en bijzonder mogelijk zijn maar ook heel erg veilig zijn voor de gebruiker. 
Wat als er iets stuk gaat? 
Hoe zit dat met de betalingsvoorwaarden?
Zijn de spullen verzekerd?
Kan ik annuleren? 
De antwoorden op deze, en andere vragen vindt u in onze algemene leveringsvoorwaarden:U kunt er bij Happy Rent voor kiezen om uw attractie zelf op te halen, en zelf te installeren. Als u dit doet dient u de gebruikshandleiding, de algemene voorwaarden en het logboek te hebben gelezen. De gebruikshandleiding vindt u hier: