Springkussen Attractie Blikvanger
Sumo Worstelen Huren Limbrg Sumo Pakken Opblaasbaar Sumo Worstelen Schuimpakken Verhuur Sumo pakken Happy Rent attracties huren in limburg attractie te huur in Limburg bij Happy Rent. Sumo Worstelen voor uw vrijgezellenfeest of een zeskamp in limburg ons attractieverhuur als sumoworstelen limburg attractie verhuur Sumi Worstelen sumoworstelen verhuur sumo pakken sumopakken sumo limburg
sumoworstelen limburg worstelen sumo sumo pakken limburg sumo pakken verhuur sumo worstelen verhuur pakken limburg sumoworstelen
< Terug Party Verhuur
Stuur Happy Rent een E-mail!
info@happyrent.eu
Of Bel Happy Rent:
0611085211mailto:info@happyrent.eu?subject=Aanvraag%20springkussen%20taartmailto:info@happyrent.eu?subject=aanvraag%20springkussen%20taartshapeimage_7_link_0shapeimage_7_link_1
Reserveer nu! extra dag huur voor de helft! Sumo  Worstelen Huren?

Misschien wel het ludiekste spel in ons assortiment: Sumo Worstelen! Huur nu onze prachtige sumo worstel pakken en vecht als een echte sumo worstellaar in de ring. Bij dit spel is het de bedoeling dat de twee deelnemers in sumo pak elkaar buiten de ring moeten krijgen. Dit zal zeker voor ludieke momenten zorgen samen met collega’s, vrienden of familie. 
Dit sumoworstel pakket bestaat uit 2 sumo worstel pakken, een sumo worstel mat van 4,5 Meter, 2 sumo mutsen en 4 handschoenen. Het Sumo Worstelen is een van de meest geliefde  attracties, ervaar de Fun zelf! 

Zelf Afhalen
U kunt indien mogelijk het sumo worstelen zelf komen ophalen. Dit kan in onze vestiging in Simpelveld. Houd er rekening mee dat de mat veel ruimte inneemt bij het transport! Het totale pakket is groter dan een pallet. 
Naast de huur betaald u € 100,- borg

Bij u bezorgd en opgehaald
Wij kunnen het sumo worstel pakket bij u thuis (of op een door u opgegeven adres) bezorgen. Wij zetten het pakket dan ook geheel kosteloos voor u op. 
Na gebruik komen wij het sumo worstelen weer bij u afbreken en ophalen
U betaald in dit geval geen borg. Indien u meerder producten bij ons wilt huren betaald u uiteraard maar een keer de transportkosten
Tot 50 km van Simpelveld rekenen wij € 49,- aan transportkosten
Tot 100 km van Simpelveld rekenen wij € 99,- aan transportkosten

Zelf Opzetten
Het opzetten is zeer eenvoudig en binnen 10 minuten gebeurd. U dient alleen de mat aan elkaar te maken en vervolgens kunnen de eerste deelnemers zich al in de sumo pakken hijsen. 

Vervoer
Houdt er rekening mee dat dit gehele pakket niet in een auto past. Met name de mat neemt veel plaats in beslag en is groter dan een pallet.  
De totale afmetingen van het pakket zijn +/- L 300* B 120* H 60 cm. Het sumo worstelen is het makkelijkste te vervoeren op een aanhangwagen of in een busje.  Het gewicht van dit springkussen bedraagt +/- 60 KG

Veiligheid
Bij de verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Vandaar ook dat wij onze pakken extra hebben laten vullen met nog meer schuim, dit betekend niet alleen meer veiligheid maar ook een dikkere sumo worstelaar. Ook hebben wij speciaal een mat laten produceren die de veiligheid waarborgt. Deze sumo pakken worden tevens geleverd met leuke mutsen en handschoenen zodat de deelnemers helemaal ingepakt zijn. 

Reserveren
Indien u het sumo worstelen wenst te huren hebben wij uw adresgegevens nodig voor de factuur, deze kunt u zowel per E-Mail als telefonisch aan ons doorgeven. Vermeld bij uw aanvraag uw adresgegevens inclusief telefoonnummer en de gewenste huurdatum. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging per E-Mail. U dient het huurbedrag vooraf over te maken, ook hiervan ontvangt u van ons een bevestiging. De borg kunt u voldoen bij afhalen. 

Prijs

Prijs: € 155,-

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 19% btw. 

Extra dag = 50% Korting! Sumo Worstelen
Inclusief Mat 4,50 M
€ 155,-
Happy Rent
Gaasstraat 3A
6369 VA
Simpelveld
 
Tel: 0611085211
 
 
 
KVK Maastricht: 14083173
BTW-NR: 1594.56.319.B01
 
Klanten Huren vaak ook: Gladiatoren Arena
€ 155 Colosseum Wereldbal 2 Meter
€ 55 Wereldbal 2 M